Trein botst met truck in zuidwesten Polen

In het zuidwesten van Polen is een trein in botsing gekomen met een vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde tussen de steden Katowice en Wroclac. Bij de spoorwegovergang waren geen slagbomen, alleen waarschuwingslichten. Meer dan twintig mensen zijn gewond geraakt; zeven van hen verkeren in kritieke toestand.

De vrachtwagenchauffeur vervoerde een andere vrachtwagen op een trailer. Hij bleef ongedeerd, omdat hij vlak voor de botsing uit zijn cabine wist te springen. Het spoor raakte zwaar beschadigd; berging en reparatie kan tot komende donderdag gaan duren.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Trein botst met truck in zuidwesten Polen

  1. Jan Averink

    In deze wereld vol geweld en aanslagen raakt dit soort nieuws op de achtergrond, laat ons medeleven ook uit gaan naar deze slachtoffers.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>