Busongeluk in Spanje

Vanmorgen rond 08.430 uur is in met midden van Spanje een bus uit de bocht gevlogen en over de kop geslagen. Daarbij zijn negen mensen om het leven gekomen en zo’n twintig mensen zouden gewond zijn  geraakt. Het is nog niet bekend hoe zij eraan toe zijn. Volgens een ooggetuige reed de chauffeur te hard. De lijnbus was met dertig passagiers op weg van Serranillos (ten zuiden van Madrid) naar Avila, zo’n honderd kilometer ten westen van de hoofdstad.

Het ongeluk gebeurde toen de bus van de snelweg afreed en van een bergpas omlaag kwam. Het is het zwaarste busongeluk in Spanje sinds 2008. Toen kwamen bij een botsing met een terreinwagen negen busreizigers uit Finland om het leven.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>