Busongeluk Turkse badplaats: 20 toeristen komen op

Bij een busongeluk in de Turkse badplaats Marmaris, in het zuidwesten van het land, zouden bij een busongeluk 23 toeristen om het leven zijn gekomen en 13 mensen gewond zijn geraakt. De bus viel va neen klif toen de bestuurder de macht over het stuur verloor, aldus lokale media.

Volgens lokale autoriteiten zijn er geen buitenlandse toeristen onder de slachtoffers. De slachtoffers zouden voor een groot deel bestaan uit vrouwen en kinderen. De populaire badplaatsen van Zuid-Turkije worden met elkaar verbonden door een smalle weg, waarop het vaker misgaat. Ondanks verbeteringen aan het wegdek zijn er ieder jaar veel ongelukken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>