Meisje door haai doodgebeten voor kust West-Australië

Voor de kust van West-Australië is een 17-jarig meisje doodgebeten door een haai. Ze was met haar vader aan het surfen in de buurt van Esperance op een bij surfers populaire plek. Na de beet werd ze op het strand door ambulancemedewerkers behandeld. maar ze overleed later aan haar verwondingen.

Het strand van Wylie Beach is voorlopig gesloten. De waterpolitie patrouilleert en heeft mensen gesommeerd om in ieder geval de komende 48 uur niet naar het strand te komen. In Australië worden vaker zwemmers en surfers door haaien aangevallen. Het laatste dodelijke ongeval was vorig jaar juni.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>