VS: bezoekers uren lang vast in achtbaan Maryland

In een pretpark in Largo, in de Amerikaanse staat Maryland, hebben 24 mensen urenlang vastgezeten in een achtbaan.  Het treintje waarin zij zaten, bleef op 30 meter hoogte steken. De karretjes bleven staan in een hoek van 30 graden. De brandweer moest erbij worden gehaald om de 7 kinderen en 17 volwassenen uit hun benarde situatie te redden.

De achtbaan wordt eerst grondig geïnspecteerd voor hij weer voor het publiek opengaat. Het is niet de eerste keer dat er problemen zijn met de bewuste attractie, de Joker’s Jinx. In 2014 stopte n de karretje op ongeveer dezelfde plek. Toen was een technisch mankement de oorzaak.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>