Egypte: toeristen gedood in badplaats

In de Egyptische badplaats Hurghada zijn zeker twee toeristen doodgestoken en vier anderen gewond geraakt tijdens een aanval door een man met een mes. De overleden slachtoffers waren Duitse toeristen. Volgens het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken zijn er geen Nederlanders onder de gewonden. 

Volgens bronnen binnen de veiligheidsdiensten zwom de aanvaller van een openbaar strand naar het Zahabia Hotel, stak daar vier mensen neer en verwondde daarna nog twee mensen bij het naast gelegen resort Sunny Days El Palacio. De man is opgepakt. Over zijn motief is nog niets bekend. Beide hotels beschikken over een privé-strand in Hurghada. Begin vorig jaar waren vakantiegangers ook het slachtoffer van een aanslag in de badplaats.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>