Explosies bij spelersbus Borussia Dortmund

In de buurt van de spelersbus van de Duitse voetbalploeg Borussia Dortmund zijn dinsdagavond in Dortmund drie explosies geweest. Er is sprake van één gewonde: het zou gaan om verdediger Marc Bartra. De bus zou op twee plaatsen beschadigd zijn.  Dinsdagavond staan in de Champions League de eerste heenwedstrijden in de kwartfinales op het programma.

FC Barcelona gaat op bezoek bij Juventus en Borussia Dortmund ontvangt AS Monaco. De bus was onderweg naar het stadion van Borussia om de kwartfinale te spelen. Het is nog niet duidelijk of die wedstrijd nu doorgaat. Om 20.30 uur wordt een besluit genomen. Update: de wedstrijd is uitgesteld tot woensdag; Bartra werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>