Schoten gelost bij Capitol Washington – verdachte aangehouden

Bij het Capitol in Washington, het regeringscentrum van de Verenigde Staten, heeft een persoon woensdagochtend (lokale tijd) geprobeerd met zijn voertuig op een politiewagen en daarna op een aantal surveillerende agenten in te rijden. Er werden schoten gelost en de verdachte is aangehouden, aldus de politie. 

Niemand is geraakt door de kogels, zei een woordvoerder van de politie. Het was niet meteen duidelijk wie de schoten loste. Het publiek werd gesommeerd de straat te verlaten. Gisteren was er een incident bij het Witte Huis, dat hermetisch werd afgesloten nadat een man het gebouw naderde die beweerde een bom bij zich te hebben.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>