‘Nep-terroristen’ zetten Melbourne op stelten

In de Australische stad Melbourne hebben drie ‘nep-terroristen‘ voor veel ophef gezorgd. Twee broers van 20 en 18 en een 16-jarige vriend reden in een auto langs nietsvermoedende omstanders en deden ‘voor de grap’ alsof ze met automatische wapens het vuur openden. Ze leggen hun zogenaamde grappen en grollen op filmpjes vast en plaatsten die op social media. Die werden massaal geliked en gedeeld.

In een tv-programma gaf het drietal toe te ver te zijn gegaan. Familie sprak hen erop aan, waarna het drietal zich vrijwillig bij de politie meldde. Een politiewoordvoerder omschreef de grappen als ‘walgelijk’. Ze werden gearresteerd op verdenking van overlast in het openbaar en verboden wapenbezit. Inmiddels zijn ze op borgtocht weer vrij. Vorig jaar was hetzelfde trio ook al in opspraak toen ze een ontvoering in scene hadden gezet.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>