Mannen gered van onbewoond eiland door ‘help’ met palmbladeren op strand te schrijven

Drie mannen zijn van een onbewoond eiland in de Grote Oceaan gered door met palmbladeren het woord ‘help’ op het strand te schrijven. Dat meldt het Amerikaanse leger, dat deelnam aan de reddingsoperatie. Maandag raakten de drie mannen op een zeilboot in de buurt van de eilandengroep Micronesië, waarvan het eilandje deel uitmaakt, vermist.

Daarop werd een grootscheepse zoekactie op touw gezet. Drie dagen na hun verdwijning ontdekte een vliegtuig van de de Japanse luchtmacht het drietal en werd de kustwacht van Guam ingeschakeld. Guam is een eilangd in de Grote Oceaan met een Amerikaanse militaire basis. De drie mannen werden met een schip van het eiland gehaald. Over hun identiteit is niets vrijgegeven. .

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>