Spaanse ex-koning Juan Carlos ‘deelde het bed met bijna 5000 vrouwen’

De Spaanse ex-koning Juan Carlos ‘heeft het bed gedeeld met bijna vijfduizend vrouwen‘. Dat schrijft Amadeo Martinez Ingléz, een Spaanse historicus en oud-militair in een boek dat in september uitkomt. Daarin wordt de 79-jarige ex-koning afgespiegeld als een ware seks-verslaafde. De auteur baseert zich op rapporten van leden van de geheime dienst van generaal Franco.

Toen hij nog kroonprins was, werd hij uitgebreid gevolgd door spionnen van de dictator. Voor zijn huwelijk met Sophia zou Carlos er stevig op los hebben geleefd, maar ook na het koninklijk huwelijk in 1962. In bijna 60 jaar zou hij het genoegen hebben gehad met in totaal 4786 vrouwen. Het draagt niet bij tot de populariteit van het Spaanse koningshuis, dat met 52 procent toch al niet bijster groot is.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>