Protesten Venezuela eisen al zeker 75 dodelijke slachtoffers

De protesten in de Venezolaanse hoofdstad Caracas hebben tot nu toe al aan zeker 75 mensen het leven gekost. De bevolking protesteert al meer dan twee maanden bijna iedere dag tegen de regering van president Maduro. Naast 76 doden zijn er tot nu toe meer dan duizend mensen gewond geraakt. 

De oppositie eist nieuwe verkiezingen en een verbetering van de mensenrechten. Maduro noemt de protesten ‘een door het buitenland aangewakkerd complot tegen Venezuela.’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>