Geruchten over banken die Londen willen verlaten zwellen aan

Nu de Britten voor een brexit hebben gestemd, zwellen de geruchten aan dat banken Londen willen verlaten. Het zou Londen tienduizenden banen kunnen kosten. Onder meer BNP Paribas, Morgan Stanley en JP Morgan zouden erover denken de London City – het hart van de Europese financiële wereld – te verlaten.

Morgan Stanley, van huis uit een Amerikaanse bank, zou tweeduizend werknemers willen overplaatsen naar Dublin of Frankfurt, iets dat de bank zelf ontkent. JP Morgan gaf eerder al aan bij een brexit een verhuizing te overwegen. Citygroup en investeerder BlackRock gaan mogelijk snijden in hun personeelsbestand in Londen. Frankfurt, Dublin, Parijs en Amsterdam worden genoemd als mogelijke alternatieven voor Londen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>