Koning en koningin bezoeken voormalige Antillen

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vertrekken dinsdag 12 november voor een bezoek aan het Caribisch deel van het koninkrijk, de voormalige Antillen. Het bezoek begint op woensdag 12 november op Sint Maarten. Het eiland Saba volgt op donderdag 14 november, Sint Eustatius op vrijdag en Bonaire op zaterdag. Zondag heeft het echtpaar vrij. Maandag 18 november komt het koningskoppel aan op Curaçao en op woensdag 20 november op Aruba.

Minister Ronald Plasterk van Binnenlandse  Zaken en Koninkrijkrelaties reist mee. Uitgangspunt is dezelfde als de kennismakingsbezoeken door de provincies: zoveel mogelijk mensen op de eilanden de gelegenheid geven om het koningspaar te zien en te ontmoeten. Na de Antillen vliegen de koning en de koningin verder naar Zuid-Amerika voor een kennismakingsbezoek aan Colombia op 22 november en Venezuela op 23 november.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>