Poetin en Ljoedmila gaan scheiden

De Russische president Vladimir Poetin en zijn vrouw Ljoedmila gaan scheiden. Dat maakte het paar zelf bekend op de Russische staatstelevisie. Volgens Poetin hebben ze dat besluit samen genomen. Hij was bijna 30 jaar met Ljoedmila getrouwd.  Zijn vrouw verscheen zelden in het openbaar: voor het laatst tijdens zijn inauguratie als president in mei 2012. Dat zwelgende de geruchten aan dat de twee gescheiden van elkaar leefden: iets dat Poetin nu heeft bevestigd.

Ljoedmila zei dat ze elkaar amper zagen: in haar ogen zijn ze uit elkaar gegroeid omdat zij er moeite mee heeft dat ze als koppel zoveel in de belangstelling stonden. Ze hebben samen twee kinderen: Maria en Jekaterina. Maria is getrouwd met een Nederlander: ze hebben een woning in Voorschoten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>