Brandstoftruck ontploft na botsing met bus in Mexico – 24 doden

In de buurt van de Mexicaanse stad Petacaico, op de grens van de zuidelijke Mexicaanse staten Guerrero en Michoacan, is donderdag aan het begin van de avond (lokale tijd) een bus frontaal op een brandstoftruck gebotst. Direct na de crash ontplofte de vrachtwagen. Daarbij zijn zeker 24 mensen om het leven gekomen en 9 mensen gewond geraakt. Een aantal van hen hebben ernstige brandwonden.

Hulpverleners zijn lang bezig geweest om de ravage op te ruimen. De bus was vanuit de kustplaats Lazaro Cardenas onderweg naar de kust aan de Grote Oceaan. De oorzaak van het ongeluk is nog niet duidelijk, aldus een woordvoerder. In Mexico gebeuren vaker ongelukken met brandstoftrucks, met doden tot gevolg.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>