VS: meerdere doden bij schietpartij in Orlando

In de Amerikaanse stad Orlando in de staat Florida zijn maandagmorgen rond 08.00 uur (lokale tijd) bij een schietpartij meerdere mensen om het leven gekomen. Het aantal doden  is nog niet duidelijk, Amerikaanse media spreken over vier. Volgens de politie gaat het niet om een terroristische daad.

De schutter zou een ‘ontevreden’ werknemer zijn die in april werd ontslagen. Na de schietpartij zou hij zichzelf hebben doodgeschoten. Vorig jaar vond in Orlando de dodelijkste schietpartij ooit in de Verenigde Staten plaats: in een homobar, waarbij 49 mensen het leven kwamen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>