Drie doden na schietpartij op school Californië

Bij een schietpartij op een lagere school in San Bernardino in Californië zijn maandagavond drie doden gevallen, onder wie een 53-jarige lerares en de schutter. Twee kinderen werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht; een van hen overleed later aan zijn verwondingen. De kinderen stonden achter de lerares toen de man begon te schieten, ze zouden door verdwaalde kogels zijn geraakt.

De schutter kwam binnen met een bezoekerspas en opende het vuur in de klas voor kinderen met een bijzondere stoornis. Het motief moet in de relationele sfeer worden gezocht. De schutter zou de ex-man van de doodgeschoten lerares zijn; ze zouden onlangs uit elkaar zijn gegaan. De leerlingen werden geëvacueerd en ondergebracht in de nabijgelegen universiteit van de stad.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>