Toestel KLM verliest onderdeel boven Japan

Het Boeing 777-200 van KLM heeft zaterdag boven Japan een onderdeel verloren. Het toestel was onderweg van Osaka naar Amsterdam. Het bewuste onderdeel was een paneel van een vierkante meter, dat deel uitmaakte van de romp. Vanaf 2,5 kilometer hoogte kwam het op een auto in Osaka terecht. De inzittenden bleven ongedeerd.

Volgens de KLM is de veiligheid aan boord ‘geen enkel moment in gevaar geweest’. De vlucht kwam gewoon op tijd op Schiphol aan. KLM stelt een onderzoek naar het incident in en houdt daarbij contact met de Japanse luchtvaartautoriteit en Boeing. Er is geen reden om andere Boeing 777′s aan de grond te houden, aldus een woordvoerder.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>