Turkije: lichaam vermiste Joey Hoffmann gevonden

Het lichaam van de sinds begin juli vermiste Haaksberger Joey Hoffmann is gevonden in Turkije. Het lichaam werd rond 08.00 uur aangetroffen in de buurt van de plaats Silifke, een stad aan de zuidkust, ten noorden van Cyprus. Dat heeft de plaatselijke politiecommandant tegen de NOS gezegd.

Op de vindplaats – een droge rivierbedding bij een dorpje in de buurt van Silifke – was nog niet eerder gezocht. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend, maar op het lichaam zijn geen sporen van geweld gevonden. Er volgt nog sectie op het lichaam. De politie van Overijssel meldde eerder vanochtend dat er een lichaam is gevonden en dat de familie van Hoffmann op verzoek van de Turkse politie op de hoogte is gebracht. Hoffmann werd sinds begin juli vermist. Het bevriende echtpaar Breukers, ook uit Haaksbergen, werd een paar weken daarna ook vermist, maar zij doken enkele dagen later weer op en werden door de politie verhoord. De politie zag geen aanleiding het paar vast te houden, maar ze mochten Turkije niet verlaten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>