Drie Nederlanders uit Haaksbergen vermist in Turkije

In het zuiden van Turkije worden drie jonge Nederlanders uit Haaksbergen vermist. De 21-jarige Joey Hoffmann is al spoorloos sinds 8 juli, het getrouwde koppel Bjorn Breukers (34) en Sabarat Derya (26) sinds vorige week vrijdag. Volgens de politie waren ze bij hun vermissing samen. Ze zijn voor het laatst gezien in het stadje Silifke aan de zuidkust ten noorden van Cyprus.

Ze waren Facebook-vrienden van elkaar. Breukers is kunstenaar en exposeerde onlangs in Enschede, zijn vrouw heeft Turkse wortels en Hoffmann zou in Turkije bij hen hebben gelogeerd. De politie is een onderzoek begonnen en werkt samen met de Turkse autoriteiten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>