BuZa: meer negatieve reisadviezen

Het ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) heeft de afgelopen twee jaar meer negatieve reisadviezen afgegeven. BuZa acht dertien landen gevaarlijker dan in 2015, blijkt uit een inventaris van de NOS. Een van die onveilige landen is Turkije: daar geldt in het hele land een verhoogd risico op aanslagen.

Ook in Mali, Thailand en Colombia is het gevaarlijker geworden. In Europa geldt alleen Macedonië als gevaarlijk, omdat er regelmatig demonstraties tegen de regering zijn. Voor 26 landen raadt BuZa aan er alleen heem te gaan als het echt noodzakelijk is. Voor tiengebieden en landen wordt een bezoek helemaal afgeraden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>