Bijna miljoen buitenlandse bezoekers met Pasen in Nederland

Nederland trekt rond Pasen 950.000 buitenlandse bezoekers, aldus NBTC Holland Marketing. Dat zijn er bijna 100.000 meer dan vorig jaar, toen Pasen een stuk vroeger viel. Ze zullen het moeten doen met wisselvallig weer met maxima rond de 11 graden. Van de buitenlandse bezoekers komt circa 65 procent uit Duitsland en 25 procent uit België.

Grote trekkers zijn traditiegetrouw de Bollenstreek en de kust, maar – zeker met het tegenvallende weer – ook musea verwachten veel toeloop. Een half miljoen Nederlanders gaan rond Pasen kort op vakantie: ook 100.000 meer dan vorig jaar. Van de half miljoen Nederlanders gaan er 300.000 een paar dagen op pad in eigen land.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>