Nederlander vermist in jungle van Colombia

In de jungle van Colombia wordt sinds donderdag een Nederlander vermist: een 58-jarige Nederlandse toerist, aldus het ministerie van Buitenlandse Zaken. De man belde donderdagavond naar lokale autoriteiten dat hij tijdens een wandeling door de bergen was verdwaald en dat hij een wond aan zijn been had.

Kort daarna konden de hulpdiensten hem niet meer bereiken en werd een grote zoekactie gestart bij een berg bij Villa de Leyva, een stadje zo’n honderd kilometer ten noorden van de hoofdstad Bogota. Hulpverleners zoeken in een dichtbegroeid gebied op een hoogte van 2.500 meter. Update: Zaterdag later in de middag (Nederlandse tijd) was de vermiste man terecht, meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken.

 

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nederlander vermist in jungle van Colombia

 1. Matijn

  De hoofdstad van Colombia is Bogota, dat is wereldnieuws :)

    /   Reply  / 
  1. Erik Feenstra Auteur

   Oeps, foutje. Dank voor je input!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>