Koning en koningin op staatsbezoek naar Australië en Nieuw-Zeeland

Eind oktober reizen koning Willem-Alexander en koningin Máxima af naar down under. Van 31 oktober tot 4 november zijn ze voor staatsbezoek in Australië, van 7 tot en met 9 november in Nieuw-Zeeland. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) bekendgemaakt. De gouverneurs-generaal van Australië en van Nieuw-Zeeland hebben het koningspaar voor de staatsbezoeken uitgenodigd.

Minister Koenders van Buitenlandse Zaken en een economische missie reizen met het koningspaar mee. In Australië wordt de missie geleid door minister Ploumen va nBuitenlandse Handel en in Nieuw-Zeeland door minister Kamp van Economische Zaken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>