Nationale actieweek tegen ebola begint met 3,8 miljoen euro

Zaterdag 22 november begon de nationale actieweek ‘Stop de ebola-ramp!‘ op Giro555. Voor de start was er al ruim 3,8 miljoen euro opgehaald, aldus de Samenwerkende Hulporganisaties. De actieweek loopt van 22 toten met 28 november en heeft als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen de dodelijke ziekte in West-Afrika.

Mensen kunnen zelf acties aanmelden bij Giro555. De week wordt vrijdag 28 november afgesloten met een grote actie bij Beeld en Geluid in Hilversum.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>