Florida: sinkhole slokt twee huizen en een boot op

In Land O’Lakes in de Amerikaanse staat Florida heeft een sinkhole vrijdagavond (lokale tijd) twee huizen en een boot opgeslokt. Het gat is maar liefst 15 meter diep. De autoriteiten vrezen dat het daar niet bij blijft en dat het gat blijft groeien, maar afgelopen nacht leek de groei tot stilstand te zijn gekomen.

Negen huizen moesten worden geëvacueerd. Uit voorzorg mogen de bewoners de eerstkomende dagen nog niet naar huis. Honderd woningen in de buurtzitten zonder stroom.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>