Curaçao: vier doden bij schietpartij

Zaterdagavond zijn op Curaçao vier mensen om het leven gekomen bij een schietpartij. In Berg Altena, een arbeiderswijk in Willemstad, niet ver van het toeristische centrum, schoot een man vanuit een rijdende auto. De vier slachtoffers zijn jonge mannen die voor een winkeltje stonden. Hun identiteit is nog niet vrijgegeven.

Er is nog geen verdachte aangehouden. Over de toedracht is nog niets bekend. Vermoed wordt dat er sprake is van drugsgerelateerd geweld. Het Caribische eiland is een doorvoerhaven van drugs vanuit Zuid-Amerika naar Noord-Amerika en Europa. Een van de slachtoffers overleed ter plekke, de andere drie zijn in het ziekenhuis overleden. In 2013 werden op kerstavond voor hetzelfde winkeltje drie mensen doodgeschoten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>