Schietpartij en gijzeling Sydney: zeker drie mensen gedood

In een buitenwijk van Sydney heeft een nog onbekende man maandagmorgen plaatselijke tijd zeker drie mensen neergeschoten: een man werd gedood en twee anderen raakten gewond. Daarna verschanste de schutter zich in een bedrijf en hield drie andere mensen in gijzeling.

Na een urenlange belegering bestormde de politie het gebouw en bevrijdde de drie gijzelaars. De schutter zou zelfmoord hebben gepleegd. De politie wilde dat nog niet bevestigen, maar vertelde wel dat in het gebouw het lichaam van een 43-jarige man is gevonden. Een conflict op het werk zou mogelijk tot de schietpartij hebben geleid.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>