Vrouw neergestoken in drukke supermarkt Jumbo in Eindhoven

Midden tussen het winkelende publiek in zaterdagmiddag rond 15.30 uur een vrouw neergestoken door een man in de Jumbo supermarkt aan de Boschdijk in Eindhoven. De man werd vrijwel direct ingerekend. Over zijn motief is nog niets bekend. Bij de arrestatie van de man raakte een medewerker van Jumbo gewond.

De neergestoken vrouw en de medewerker zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft het filiaal van de supermarkt meteen gesloten en is bezig met het opvangen en horen van getuigen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>