Schietpartij rechtbank Moskou: zeker drie doden

In Moskou zijn bij een schietpartij in een  gerechtsgebouw zeker drie mensen om het leven gekomen en twee mensen gewond geraakt. Volgens Russische media ging het om een strijd tussen vijf leden van een criminele bende en hun bewakers. Het incident begon toen een van de verdachten een bewaker aanviel en hem probeerde te wurgen. 

Hierdoor konden de andere vier vrijkomen; zij n probeerden agenten wapens afhandig te maken. Volgens de Russische recherche heeft de bende zestien overvallen en zeventien moorden op zijn naam staan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>