Turkije: dode en vier gewonden bij schietpartij strand Bodrum

In het Turkse stadje Bodrum, een populaire badplaats in het uiterste zuidwesten van het land, heeft een man het vuur geopend op twee strandtenten. Daarbij is een persoon om het leven gekomen en zijn vier gewonden gevallen. Het motief van de dader is niet bekend.

De dader zou zijn gevlucht in een auto. Voor zover bekend is hij nog niet opgepakt. Het slachtoffer is volgens Turkse media een 18-jarige jongen zijn die aan het werk was. De gewonden zijn medewerkers en twee klanten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>