New York: man rijdt op voetgangers in op Times Square

Donderdag is op het bekende Times Square in New York een man met hoge snelheid op voetgangers ingereden: een 18-jarige vrouw kwam om het leven en 22 mensen raakten gewond. De auto knalde op een paaltje, waarna de bestuurder weg vluchtte. Na een korte achtervolging door politie en omstanders werd hij ingerekend.

Meerdere politiebronnen melden dat de man door agenten wilde worden doodgeschoten. ‘Jullie moesten me neerschieten. Ik wilde ze doden’, zou de maan, een 26-jarige oud-militair. hebben geroepen. In 2008 en 2015 werd hij in New York gearresteerd vanwege rijden onder invloed. Vorige week had hij vanwege een geweldincident nog met de politie te maken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>