Sneeuwvrij dak verraadt mogelijk hennepkwekerij op zolder

De sneeuwval kan de politie een handje helpen bij de opsporing van illegale hennepplantages. Een sneeuwvrij dak verraadt mogelijk een hennepkwekerij op zolder. Wellicht staat in dat huis de thermostaat een paar graden hoger om hennep te telen. De politie van Noord-Brabant – zo zoetjes aan de hochburg van de illegale wietteelt – vraagt mensen op te letten welke daken in hun buurt sneeuwvrij blijven.

‘Wij willen dat graag weten’, twittert de politie. Op 13 januari viel een hennepkweker in Den Bosch ‘genadeloos door de mand‘, omdat het dak van zijn huis als enige ondanks de sneeuw ‘donker’ was gebleven. In de slaapkamer en op zolder bleken vierhonderd hennepplanten te staan. Het huis was niet bewoond.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>