Afperser Jumbo liep tegen de lamp door kookwekkers

De man die is gearresteerd op verdenking van afpersen van supermarktketen Jumbo liep tegen de wand door kookwekkers. Twee keer waren explosieven aangesloten op hetzelfde type kookwekker. De politie ging de herkomst ervan na en kwam uit bij filialen van Blokker in Groningen. Daar hadden zo’n 170 mensen het bewuste model gekocht, onder wie de verdachte.

Samen met andere informatie en tips van getuigen was dat genoeg bewijs om hem in te rekenen. Afgelopen vrijdag deed de vijftigjarige man opnieuw een poging tot afpersing. Een paar uur daarna werd hij samen met een 15-jarige jongen gearresteerd. Het zou gaan om een vader en zijn minderjarige zoon uit Groningen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>