Mogelijke ‘cokekiller’ Amsterdam opgepakt

De beruchte Amsterdamse ‘cokekiller‘ is na een maandenlange klopjacht mogelijk opgepakt. Naar aanleiding van eerder uitgezonden tv-beelden heeft zich een drugsdealer bij de politie gemeld. Er was grote ongerustheid in Amsterdam vanwege de verkoop van witte heroïne. De cokekiller leek het vooral op jonge naïeve buitenlandse toeristen te hebben voorzien.

Minstens drie Britten stierven na het snuiven van de als cocaïne verkochte witte heroïne, een veel sterkere hard drug. Zeker twintig toeristen moesten in het ziekenhuis worden behandeld. In de stad werden een aantal grote lichtborden met waarschuwingen voor toeristen geplaatst. De verdachte werd in februari vastgelegd door bewakingscamera’s, toen hij op de Stadhouderskade zijn rommel verkocht aan drie Deense toeristen. Het drietal raakte later onwel. De 42-jarige verdachte zegt van niets te weten en schuift de schuld van alles door naar zijn handelaar, aldus de advocaat van de verdachte.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>