Nederlandse man en Belgische vrouw door olifant vertrapt in Zambia

@Erik Feenstra

In wildpark Maramba River Lodge bij Livingstone in Zambia zijn een 64-jarige Nederlandse man en een 57-jarige Belgische vrouw door een olifant doodgetrapt. Volgens Zambiaanse media waren ze te dichtbij de olifant gekomen om het van dichtbij te fotograferen. Ze verbleven in de buurt van de Victoria Watervallen, bij de grens met Zimbabwe.

Volgens een andere versie waren ze niet aan het fotograferen, maar stonden ze op ruime afstand naar een stoet voorbijtrekkende kolossen te kijken, toen een olifant plotseling op de vrouw afrende. De Nederlander zou de vrouw hebben willen redden. De lichamen zijn naar een mortuarium overgebracht. Het ministerie van Buitenlandse Zaken is op de hoogte. Omdat de nabestaanden nog niet zijn geïnformeerd, is hun identiteit nog niet vrijgegeven.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>