Vastgelopen vrachtschip ‘Glory Amsterdam’ losgetrokken

@Erik Feenstra

Het vrachtschip ‘Glory Amsterdam’, dat zondagavond door de storm vastliep op een zandbank voor het Duitse Waddeneiland Langeoog, is vanochtend vroeg met sleepboten losgetrokken. Er was ongerustheid, omdat het schip grote hoeveelheden olie en diesel aan boord had.

Het schip wordt begeleid naar de haven van Wilhelmshaven een wordt daar rond 18.00 uur verwacht.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>