Orkaan Maria hield huis op Puerto Rico: bijna hele land zonder stroom

Bijna heel Puerto Rico zit zonder stroom sinds orkaan Maria op het eiland huishield. Vrijwel de hele stroomvoorziening is uioitgevallen, 3,5 miljoen mensen zitten zonder elektriciteit. De gouverneur van het eiland zegt dat de infrastructuur zwaar te lijden heeft gehad.

Doordat elektriciteitsmasten- en palen met telefoondraden zijn omgewaaid, is communicatie moeilijk. In heel Puerto Rico zijn gebouwen beschadigd. Veel wegen zijn moeilijk begaanbaar, onder meer doordat rivieren buiten hun oevers traden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>