Bewoners Los Angeles geëvacueerd vanwege oprukkende bosbrand

In de buurt van Los Angeles woedt een bosbrand langs een belangrijke snelweg. Door de harde wind kan de brandweer niet zeggen hoe de brand zich gaat verspreiden. Daarom zijn zo’n 200 huizen in de buurt van de brand uit voorzorg ontruimd. Het is al langere tijd heet in de regio.

Door de harde wind gaat het blussen moeizaam. Lokale media hebben nog geen melding van gewonden gemaakt en er zijn ook nog geen berichten van schade.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>