Zware aardbeving voor kust Sumatra

Zaterdagavond iets na 22.00 uur lokale tijd werd het Indonesische eiland Sumatra opgeschrikt door een zware aardbeving, met een kracht van 6,4 op de schaal van Richter. De beving vond plaats in de Indische Oceaan, op 73 kilometer ten westen van de stad Bengkulu op Zuid-Sumatra, op een diepte van 35,9 kilometer.

De beving was was te voelen tot in de stad Padang, een stuk noordelijker langs de kust van West-Sumatra. Het is nog niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen en over mogelijke schade is ook nog niets bekend. Er was geen gevaar voor een tsunami.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>