Bosbranden Corsica: circa duizend campinggasten geëvacueerd

Op het noordelijke gedeelte van het Franse eiland Corsica woeden een aantal grote bosbranden. Uit voorzorg zijn bijna duizend campinggasten op de campings in Sist oen Pietracorbara geëvacueerd. Honderden brandweerlieden proberen het vuur onder controle te krijgen. De politie heeft een 55-jarige man aangehouden die ervan wordt verdacht de vijf bosbranden te hebben aangestoken. 

Het is nog niet bekend of er ook Nederlandse vakantiegangers door de natuurbranden in de problemen zijn gekomen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>