Noorden Italië getroffen door noodweer

Niet alleen Oostenrijk, ook het noorden van Italië is afgelopen weekend door noodweer getroffen. Door hevig onweer zijn vier mensen om het leven gekomen. Reddingswerkers hebben de mensen opgeroepen de komende dagen waarschuwingen voor noodweer serieus te nemen.

In de Dolomieten kwam zaterdagochtend een vrouw om het leven, toen haar auto werd bedolven onder modder en puin. In hetzelfde gebergte werd zondag een man door blikseminslag gedood. In de regio Friuli overleed ee ntgoeriste toe neen boom op zijn tent neerkwam. In Lombardije kwam een vrouw door een glijpartij op een nat geworden wandelpad om het leven.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>