Australië: bultrug ramt boot – toeristen vliegen door de lucht

Voor de oostkust van Australië heeft een bultrug een toeristenboot geramd en meerdere passagiers verwond. De de smak van de walvis tegen de boot vlogen toeristen uit hun stoel en vlogen door de lucht. In eerste instantie had niemand in de gaten wat er was gebeurd, zei de kapitein. Iedereen lag meteen op de grond.

Pas daarna zagen ze de walvis wegzwemmen. Twee passagiers raakten buiten bewustzijn, een aantal anderen liep snijwonden en botbreuken op.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>