Overstromingen in Jakarta door hevige regenval

Hevige regenval heeft in de Indonesische hoofdstad Jakarta overstromingen veroorzaakt. Zeker vijftig wijken zijn overstroomd. Vooral in het oosten van de metropool zijn veel problemen en staart het water hier en daar meer dan 1,5 meter hoog. Het is het regenseizoen in de regio: dan heeft Indonesië vaak te kampen met overstromingen en modderstromen.

De sterk vervuilde rivieren worden steeds meer schoongemaakt: daardoor daalt het aantal overstromingen wel. Begin februari had Indonesië ook al te maken met wateroverlast. Toen zaten mensen in het midden van het land vanwege hevige stortregens dagenlang vast en kwamen er op Bali 13 mensen om door aardverschuivingen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>