Thailand: krokodillen ontsnapt uit overstroomde dierentuin

@Erik Feenstra

Thailand heeft te kampen met overstromingen. In de zuidelijke stad Nakhon Si Thammarat zijn tien krokodillen ontsnapt uit de overstroomde dierentuin Tha Lad Zoo. Een aantal van de ontsnapte reptielen zijn meer dan vijf meter lang. De angst bestaat dat ze mensen kunnen aanvallen, omdat ze mogelijk honger hebben.

Medewerkers van de gemeente varen rond met bootjes op zoek naar krokodillen, om ze uit de buurt van bewoonde gebieden te houden: geen gemakkelijke klus, want het water stijgt nog steeds. Normaal komen in dit jaargetijde geen stormen voor in de regio, maar dit jaar wel, ook in het noorden van Maleisië. Alleen al in het zuiden van Thailand hebben de stormen al aan zeker achttien mensen het leven gekost.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>