Orkaan Mathew raast langs Curaçao – schade valt mee

@Erik Feenstra

Orkaan Matthew raast vandaag langs Curaçao, maar de schade valt mee. De meteorologische dienst had noodweer voorspelt, maar de storm trekt zo’n 300 kilometer ten noorden van het eiland voorbij. Wel is er veel regen in aantocht, die tot wateroverlast kan leiden. Donderdag besloot de overheid dat de parlementsverkiezingen van vandaag te verplaatsten naar volgende week woensdag.

In 2010 werd Curaçao voor het laatst getroffen door een orkaan. daarbij kwamen twee mensen om het leven. Matthew heeft tot nu toe aan één persoon het leven gekost op Saint-Vincent. Op Aruba is het eerste Koninkrijkstoernooi afgelast. Van 3 tot 6 oktober zouden jongeren uit alle landen van het Koninkrijk der Nederlanden komen sporten. Ook Bonaire zette zich schrap, maar heeft tot nu toe weinig van de storm gemerkt.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Orkaan Mathew raast langs Curaçao – schade valt mee

  1. guusje

    wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! where all going to die

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>