Mars verwelkomt Trump in zijn eigen woorden

Na de smeekbede van de Nederlanders aan de kersverse Amerikaanse president Trump of zij na de Verenigde Staten op de tweede plaats kunnen komen, volgden veel landen. Niet alleen landen: ook buiten de aardbol wordt met argusogen toegekeken. Zoals vanaf Mars.

Zie ook: Kick fake news out of elections

Ook Mars – voor de Romeinen de God van de Oorlog – verwelkomt Donald Trump!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>