Filmfestival Cannes overschaduwd door grote juwelenroof

Het filmfestival van Cannes, dat woensdag van start ging, wordt overschaduwd door een grote juwelenroof. Uit een hotelkamer in de Franse badplaats is vannacht voor bijna een miljoen euro aan juwelen gestolen uit een kluis in de kamer van een medewerker van het Zwitserse horloge- en sieradenhuis Chopard.  Dieven hadden ingebroken in de kamer in het Novotel hotel, de kluis geopend en waren vertrokken met de buit. Beroemdheden zouden over de rode loper paraderen met geleende sieraden.

Chopard is een van de hoofdsponsoren van het festival in de stad aan de Franse Rivièra. Acteur, regisseurs, filmproducenten en journalisten van over de hele wereld zijn naar Cannes afgereisd, om het grootste filmfestival ter wereld bij te wonen. Het is niet bekend welke sterren nu bij een ander juwelen moeten lenen. De roof werd gepleegd op het moment dat op het festival de film ‘The Bling Ring‘ werd vertoond (klik hier voor de trailer). De film gaat over scholieren die celebs in de gaten houden, om te weten wanneer ze op de rode loper staan, zodat zij alle tijd hebben om design goederen uit hun huizen te stelen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>