Begrafenis Whitney Houston live op internet

Zaterdagmiddag 18 februari, 17.00 uur Nederlandse tijd, is de besloten uitvaartdienst van de afgelopen weekend overleden popster Whitney Houston. De plechtigheid is  live via internet te volgen. Het Amerikaanse persbureau Associated Press mag de dienst vastleggen met een camera en zal de beelden rechtsreeks streamen. De dienst vindt plaats in de New Hope Baptist Church in Newark, New Jersey. In die kerk zong ze als kind.  Onder de gasten zijn prominenten als Oprah Winfrey.

Tijdens de ceremonie treden Stevie Wonder, Aretha Franklin (peetmoeder van Whitney) en Alicia Keys op. Buiten de kerk komen grote schermen waar de fans de plechtigheid kunnen volgen. De politie heeft donderdag aangekondigd straten in de buurt voor het publiek af te sluiten en drukt de duizenden fans op het hart thuis te blijven. De popster wordt zondag in besloten familiekring begraven. Zondag herhaalt de TROS een interview van Ivo Niehe met de Amerikaanse zangeres, oorspronkelijk uitgezonden op 11 januari 1991. Op 19 maart vindt in de Amsterdamse poptempel de  Melkweg een Nederlandse tribute plaats.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Begrafenis Whitney Houston live op internet

  1. theovalkenburg

    heel triest van het overlijden van de mooie zangers whitney houston .Ik wens alln veel sterkte toe met dit grote verlies van haar .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>